Contact & Openingstijden

Zomervakantie 2021

De praktijk is gesloten van 22 juli tot en met 17 augustus.

Corona

Vragen die bij iedereen gesteld worden:

Heeft u klachten die kunnen wijzen op corona?
Bent u in (thuis)isolatie of thuisquarantaine of zou u dat moeten zijn?
Heeft u een huisgenoot met koorts of benauwdheid (zonder negatieve PCR-testuitslag)?

Alles met Nee kunnen beantwoorden, dan; Bent u verder gezond en voelt u zich momenteel gezond? Deze met Ja beantwoordt, dan bent u welkom in de praktijk.

Heeft u twijfel neem dan telefonisch contact op.

Openingstijden

maandag 09:00-12:00 en 13.00 – 17.00 Jolanda
dinsdag Is de praktijk gesloten
woensdag 09:00-12:00 en 13.00 – 17.00 Jolanda
donderdag 08:00-12:00 en 13.00 – 17.00 Jolanda
vrijdag 09:00-13.30 Jolanda ca 2x per maand

Bereikbaarheid

De praktijk is telefonisch bereikbaar op 0513-463084. Als ikmet een behandeling bezig ben, neem ik de telefoon niet op. U kunt altijd het antwoordapparaat inspreken, ik probeer u dezelfde werkdag terug te bellen. Het antwoordapparaat is 24 uur per dag 7 dagen per week in te spreken.

U kunt de praktijk mailen op info@jolandahuibertsmondhygieniste.nl.
De mail probeer ik op dezelfde werkdag te beantwoorden.

De mail kunt u gebruiken voor het stellen van vragen, inschrijven van nieuwe patiënten, tijdig wijzigen van afspraken en het wijzigen van adres- en verzekeringsgegevens.

Annuleren Afspraken

Ingeval van verhindering of het annuleren van uw afspraak, wordt u verzocht daarvan 24 uur van tevoren telefonisch of per email bericht te geven, daar de tijd anders in rekening gebracht moet worden.

Het afzeggen van afspraken kan niet per sms.

Bereikbaarheid per auto of openbaar vervoer

De praktijk is per auto goed te bereiken. U kunt de auto langs de weg parkeren, voor Galerie Hoogenbosch. Daarnaast is de praktijk met de bus makkelijk te bereiken. U kunt uitstappen bij de halte aan de Stationsweg, dit is circa 5 minuten lopen naar de praktijk. U kunt ook uitstappen bij de halte aan de Burg. Selhorststraat, bij de huisartsenpraktijk en de apotheek, dan is het circa 5 minuten lopen. Kijk ook op www.9292ov.nl.

Nieuwe patiënten

Momenteel is er geen ruimte om nieuwe cliënten aan te nemen. Voor een bezoek aan de praktijk heeft u geen verwijzing nodig van uw tandarts. U kunt rechtstreeks een afspraak maken voor een behandeling. Overleg met uw tandarts is soms gewenst en, wij zullen met uw toestemming, uw tandarts informeren over de voorgenomen en/of uitgevoerde behandelingen. Als u een verwijzing van uw tandarts krijgt zouden wij graag een kopie van de meest recente röntgenfoto’s ontvangen. In geval van medische complicaties of twijfel over gezondheidsrisico, is overleg met uw behandelend arts soms een vereiste. Dit zal uitsluitend geschieden met uw toestemming.