Contact

Contact & Openingstijden

Heeft u vragen neem dan contact op, telefoon 0513-463084 of mail info@jolandahuibertsmondhygieniste.nl.

Openingstijden

maandag 09:00-12:00 en 13.00 – 17.00
dinsdag Is de praktijk gesloten
woensdag 09:00-12:00 en 13.00 – 17.00
donderdag 08:00-12:00 en 13.00 – 17.00
vrijdag 09:00-13.00

Bereikbaarheid

De praktijk is telefonisch bereikbaar op 0513-463084. Als ik met een behandeling bezig ben, neem ik de telefoon niet op. U kunt altijd het antwoordapparaat inspreken, ik probeer u dezelfde werkdag terug te bellen. Het antwoordapparaat is 24 uur per dag 7 dagen per week in te spreken.

U kunt de praktijk mailen op info@jolandahuibertsmondhygieniste.nl.
De mail probeer ik op dezelfde werkdag te beantwoorden.

De mail kunt u gebruiken voor het stellen van vragen, inschrijven van nieuwe patiënten, tijdig wijzigen van afspraken en het wijzigen van adres- en verzekeringsgegevens.

Annuleren Afspraken

Ingeval van verhindering of het annuleren van uw afspraak, wordt u verzocht daarvan 24 uur van tevoren telefonisch of per email bericht te geven, daar de tijd anders in rekening gebracht moet worden.

Het afzeggen van afspraken kan niet per sms.

Bereikbaarheid per auto of openbaar vervoer

De praktijk is per auto goed te bereiken. U kunt de auto langs de weg parkeren, voor Galerie Hoogenbosch. Daarnaast is de praktijk met de bus makkelijk te bereiken. U kunt uitstappen bij de halte aan de Stationsweg, dit is circa 5 minuten lopen naar de praktijk. U kunt ook uitstappen bij de halte aan de Burg. Selhorststraat, bij de huisartsenpraktijk en de apotheek, dan is het circa 5 minuten lopen. Kijk ook op www.9292ov.nl.

Nieuwe patiënten

Momenteel is er geen ruimte om nieuwe cliënten aan te nemen. Voor een bezoek aan de praktijk heeft u geen verwijzing nodig van uw tandarts. U kunt rechtstreeks een afspraak maken voor een behandeling. Overleg met uw tandarts is soms gewenst en, wij zullen met uw toestemming, uw tandarts informeren over de voorgenomen en/of uitgevoerde behandelingen. Als u een verwijzing van uw tandarts krijgt zouden wij graag een kopie van de meest recente röntgenfoto’s ontvangen. In geval van medische complicaties of twijfel over gezondheidsrisico, is overleg met uw behandelend arts soms een vereiste. Dit zal uitsluitend geschieden met uw toestemming.